Wojciech Szczesny

Drama u Torinu, golman Juventusa se primio za prsa i napustio igru. Stigli su nalazi

14.04.2023 u 11:06

Bionic
Reading

Talijanski nogometni klub Juventus objavio je da se goman Wojciech Szczesny osjeća dobro, nakon srčane tahikardije koju je osjetio tijekom utakmice protiv Sportinga u Europskoj ligi

Talijanski nogometni klub Juventus objavio je da se vratar Wojciech Szczesny osjeća dobro, nakon srčane tahikardije koju je osjetio tijekom utakmice protiv Sportinga u Europskoj ligi u četvtak navečer.

Szczesny je sinoć u 42. minuti utakmice u Torinu u suzama napustio teren zbog tahikardije. Juventus je na društvenim mrežama objavio kako se nakon prvih pregleda 32-godišnji poljski vratar osjeća dobro. Prije izlaska s terena poljski vratar se nekoliko puta uhvatio za prsa i teško disao, a njegovo suigrači su odmah pozvali liječničku ekipu, koja je nakon kraćeg razgovora sa Szczesnyjem zatražila izmjenu.

Golman je odmah pregledan i nalazi su bili dobri, a nakon utakmice rekao je da mu se to nikad prije nije dogodilo, da ga je malo strah, ali da je dobro. Detaljnije preglede obavit će tijekom dana.

Juventus je sinoć na svom terenu pobijedio Sporting rezultatom 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Europske lige, a uzvrat se igra sljedećeg četvrtka u Lisabonu.