tužni su ti rastanci

Domagoj Duvnjak rijetko kada iskazuje emocije, ali sada se biranim riječima obratio Blaženku Lackoviću

31.05.2020 u 07:42

Bionic
Reading

Prije par dana, točnije u četvrtak, kraj svoje veličanstvene karijere obznanio je Blaženko Lacković, jedan od najboljih hrvatskih rukometaša ikad.

Tim se povodom od njega biranim riječima oprostio i Domagoj Duvnjak, s kojim je godinama igrao u hrvatskoj reprezentaciji ali i njemačkim klubovima, HSV-u i Kielu.

>> Haubica iz Marofa zaključila karijeru; oprostio se omiljeni Blaženko Lacković koji je s reprezentacijom osvojio deset medalja

Dok su igrali za HSV, a uz njih je bio i pivot Igor Vori, s klubom su stigli do europskog trona 2013. godine. Godinu dana kasnije se su nakratko razišli. Lacković je dvije sezone proveo u skopskom Vardara, a Duvnjak je otišao u Kiel čiji dres još uvijek nosi. Lacković mu se pak priključio u sezoni 2016./2017, ali već nakon te - vratio se u HSV, gdje je igrao do ovih dana.

Naravno, sve te brojne utakmice, pripreme i treninzi, odnosno nezaboravni trenuci inspirirali su Duvnjaka za ovakvim riječima.

Karijeru je završio, jedan od najvećih u ovom sportu., kako na terenu tako i van terena. Za mene je jedan od najboljih i najdražih rukometaša s kojima sam imao prilike igrati. On je @blazenkolackovic, dobri duh našeg rukometa i sinonim za isti. Velika mi je čast i zahvalan sam što sam imao priliku igrati s njim i biti dio njegove ere. Hvala ti za sve, prijatelju!! Sretno na drugim poljima, uvjeren sam da ćeš i na njima zasjati. 🇭🇷❤️ #stilleswasser #friends #jedanjelac #handball