novi igrač u tomićevoj momčadi

Dolazak igrača madridskog Atletica dokaz je da na Rujevici još uvijek imaju velikih ambicija

31.01.2022 u 16:13

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke porazom 0:2 (k)od Dinama otvorili su drugi dio sezone. Rezultat je to koji se ne uklapa u ambicije kluba s Rujevice, jer iako nitko nije najavljivao pohod na naslov, sigurni smo da je ta ideja živjela u mislima čelnika, igrača i navijača. Problem za momčad Gorana Tomića jest i prodaja važnih igrača; Ivana Tomečaka, Nina Galovića i Escovala. Prodan je i Hrvoje Smolčić, ali on će do ljeta ostati na posudbi. Ipak, za Armadu stiže i jedna lijepa vijest....

Andrés Solano novi je nogometaš Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Solano, koji igra na poziciji desnog beka, u redove Rijeke stigao je iz madridskog Atletica gdje je bio igrač druge ekipe.

'Prvi dojam je da je Rijeka grad bogate i duge povijesti, a Rijeka igra važnu ulogu u Hrvatski Telekom Prvoj ligi i jako sam sretan što sam ovdje', rekao je Andrés Solano po dolasku u Rijeku, a prenosi službena stranica kluba.

'Rijeka je najbolja moguća prilika za mene da napravim iskorak u karijeri. Moja očekivanja su da napredujem kao igrač i da pomogne klubu da ostvari ciljeve', rekao je Andrés Solano.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +39
NK Dinamo - NK Rijeka, 21. kolo HT Prve lige, 30.1.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL
NK Dinamo - NK Rijeka 2:0 sažetak utakmice Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport