nelogična odluka

Đoković poludio: Ovo mi se nije dogodilo tijekom 20 i više godina karijere

24.11.2023 u 09:09

Bionic
Reading

Najbolji je tenisač na svijetu, mnogi će se složiti i sportaš. Jedan od najvećih svih vremena. Igra sjajan tenis, zna biti vrlo duhovit u medijskim nastupima i tijekom igre, no zna pokazati i svoju lošiju stranu.

Šalje političke poruke, razbija rekete, odgovara na provokacije s tribina... Ovoga puta Novak Đoković se okomio na Antidopinšku agenciju WADA. Šokirala ga je činjenica da je na Davis Cup ogledu Srbije i Velike Britanije zatraženo da napravi doping kontrolu prije susreta s Cameronom Norriejem.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Đoković je slavio sa 6:4, 6:4 i osvojio drugi bod te se plasirao u polufinale za Srbiju, unatoč ne baš dobrom početku meča.

'Nisam još napravio kompletnu doping kontrolu. Moram dati krv. Imao sam kratak razgovor s ljudima iz antidopinške agencije. Nisam vjerovao da su donijeli takvu odluku, u 20 i više godina moje karijere nikad mi se nije dogodilo da sat i pol prije meča trebam ići na doping kontrolu. Imam svoju rutinu, ne treba mi ta distrakcija, da mi vade urin i krv, da razmišljam mogu li u tom trenutku dati urin. Nelogična situacija i odluka. Rekli su mi da je jedan od bitnih razloga za tu odluku to što će kasno završiti, kako bi nam dali više vremena za odmor, ali dan pauze je bio. Ljudi iz antidopinške agencije nisu htjeli ostati kasno, to je bio još jedan razlog', rekao je šokirani Đoković.

Srbija se lako plasirala u polufinale pobjedom 2:0. Miomir Kecmanović je pobijedio Jacka Drapera s 7:6 (2), 7:6 (6), a Đoković Norrieja 6:4, 6:4. Protivnik Srbima u polufinalu u subotu bit će Italija. Danas ćemo nakon susreta Australije i Finske saznati ime prvog sudionika finala koje je na rasporedu u nedjelju.