ISKRENI SRBIN

Đoković komentirao ono što se događa Nadalu: To ne želite niti jednom sportašu

05.06.2023 u 08:35

Bionic
Reading

Novak Đoković priželjkuje da se njegov veliki rival Rafael Nadal vrati na teren u punoj formi

Očekuje se da će Nadal pauzirati pet mjeseci nakon operacije kuka nakon što je propustio priliku braniti titulu na Roland Garrosu

S druge strane Đoković je u potrazi za svojim trećim naslovom u Parizu te 23. ukupno Grand Slamom, čime bi pobjegao Španjolcu po broju pojedinačnih naslova na četiri najveća turnira.

'Jučer mu je bio rođendan i objavio je da je otišao na operaciju', rekao je Đoković na svojoj konferenciji za novinare nakon što je pobijedio Juana Pabla Varillasa u dva seta i došao do četvrtfinala.

'Imao sam jednu operaciju lakta u karijeri i znam koliko je teško vratiti se. To je samo jedna od onih stvari kroz koje ne želite da prođe niti jedan sportaš. Ponekad mislim da je to potrebno. Za njega je to bilo nekoliko puta u karijeri. Ne znam koja je težina ili priroda njegove ozljede, ali, znate, ako je došao na kirurški stol, to znači da nije bilo drugog rješenja', dodao je srpski tenisač i nastavio:

'Dakle, znate, stvarno se nadam da njegov proces rehabilitacije može proći dobro i da ćemo ga vidjeti sljedeće sezone. Mislim da je toliko važan za našu igru na terenu i izvan njega, jedna od najvećih legendi tenisa u povijesti igre. Želimo vidjeti zdravog Rafu, nema sumnje, kako igra za ono što je najavio u prošloj sezoni. Nadam se da će se to dogoditi.'