nakon agassija...

Đoković izgubio strpljenje i otpustio i drugog trenera; sada je sam...

04.04.2018 u 14:15

Bionic
Reading

Nekad najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković, očito traži put povratka na vrh svjetskog tenisa. No, da bi u tome uspio, oko sebe mora okupiti teniske stručnjake kojima će vjerovati

Bivši najbolji tenisač svijeta, koji je od ovog ponedjeljka na listi najboljih tek 13., očito se ne miri s tim plasmanom.

Zato je valjda odlučio i prekinuti suradnju s Andreom Agassijem, teniskom legendom, koja je dosta dugo radila s Đokovićem.

'Imao sam najbolju namjeru, želio sam pomoći Novaku. Ipak, često smo zaključivali da nismo suglasni oko nekih stvari, da se ne slažemo oko detalja koji su za mene bili važni. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere', izjavio je Amerikanac za ESPN.

  • +8
Srpski tenisač Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, očito taj jedan rastanak nije bio dovoljan, pa je srpski tenisač odlučio zahvaliti i drugom treneru, Čehu Radeku Štepaneku.

'Đoković je izuzetno zahvalan na podršci koju je dobivao od Radeka tijekom proteklog perioda, a Novak ostaje fokusiran na napredak, i željan je vratiti se jači i odlučniji nakon dugačke pauze uzrokovane ozljedom, koja je utjecala na njegovo samopouzdanje i igru', istiće se u priopčenju na Đokovićevoj službenoj stranici.

Đoković je nedavno poražen na startu Mastersa u Miamiju, kojeg je inače osvajao šest puta u karijeri, a to mu je bio treći poraz zaredom što mu se nije dogodilo 11 godina.