NAŠAO NOVI KLUB?

Dok junior trenira u Chelseaju, Beckham trenira s Arsenalom

29.01.2013 u 11:23

Bionic
Reading

Bivši kapetan i legenda Manchester Uniteda, 37-godišnji David Beckham još uvijek ne razmišlja o prekidu karijere. Becks se nakon razlaza s LA Galaxyjem pokušava skrasiti u nekom od europskih klubova, a u srijedu ujutro bio je na treningu s igračima Arsenala

David Beckham ima neviđenu volju za nogometom. Toliku da se, iako bez ugovora, u srijedu pojavio na ranojutarnjem treningu Arsenala, sve u želji da ostane u top formi.

Naravno, još je uvijek neizvjesno hoće li i s kime potpisati suradnju, no prema pisanjima otočkih medija - u Arsenalu su bili sretni kada je Becks stigao u njihov kamp. Zanimljivo, već je 2008. godine Becks bio na Wengerovim treninzima, ali se kasnije preselio i na treninge Tottenhama.

Sada je situacija ipak nešto drugačija, jer Beckham je sada slobodan igrač i može otići kamo god želi bez odštete. Ako je suditi po interesu, jer žele ga i francuski PSG i Monaco te engleski QPR i West Ham, a prema nekim napisima i klubovi s Bliskog istoka, Beckham će u ova dva dana do isteka zimskog prijelaznog roka - dogovoriti posao.

Zanimljivo je i to da je svog nasljednika, Brooklyna, smjestio u Chelseajev omladinski pogon.