gdje će se igrati?

Dogovoren nogometni okršaj Hrvatske i Brazila, ali glavni detalj i dalje nepoznat!

06.03.2018 u 17:55

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni savez potvrdio je da je dogovorena prijateljska utakmica s nacionalnom selekcijom Brazila prije početka SP-a, no zasad još nije poznato gdje će se taj susret odigrati...

Podsjetimo, hrvatska je reprezentacija s Brazilom već igrala prijateljski dvoboj u Splitu 2005. godine (1:1), a dva su ogleda bila na rasporedu u prvim kolima grupne faze Svjetskog prvenstva: 2006. u Njemačkoj Brazilci su slavili 1:0, a 2014. godine pred svojim navijačima pobijedili su 3:1.

  • +55
Kvalifikacije za SP 2018., Hrvatska - Grčka Izvor: Reuters / Autor: ANTONIO BRONIC

Dalićeva izabrana vrsta imat će uoči SP-a priliku po prvi put svladati najtrofejniju reprezentaciju svijeta, no ostaje nepoznato gdje se taj susret odigrati.

'Prema dogovoru dvaju nacionalnih saveza, više će pojedinosti o nadolazećem dvoboju biti objavljeno u petak, 9. ožujka,' stoji u priopćenju HNS-a.

Na žalost hrvatskih navijača, susret se gotovo sigurno neće igrati na nekom od naših stadiona. Spominje se Anfield kao najvjerojatnije mjesto velikog okršaja koji će našima poslužiti kao uigravanje za dvoboj s Argentinom u grupnoj fazi SP-a...