TO SVI ČEKAJU

Dogovoren novi spektakl neporaženih boksača Wildera i Furyja; evo kada ulaze u ring...

08.07.2019 u 13:24

Bionic
Reading

Britanski boksač Tyson Fury potvrdio je da je dogovoren uzvratni meč protiv aktualnog prvaka WBC-a Amerikanca Deontayja Wildeea za 22. veljače sljedeće godine

U drugom mjesecu 2020. očekuje nas još jedan boksački spektakl. Suočit će se Wilder i Fury, a tako je i najbolje, jer je njihov prvi okršaj završio neodlučeno iako je taj ishod podigao dosta prašine u javnosti.

Naime, dva neporažena boksača našla su se u ringu u prosincu 2018. Fury je dominirao, ali je i dva puta završio na podu pa je meč proglašen neodlučenim iako su mnogi smatrali da je Britanac bez obzira što je dva puta pao, treba bodovno uvjerljivo slaviti.

Ovoga puta neće biti neodlučenog rezultata, barem prema riječima britanskog boksača.

'Meč je dogovoren i potpisan za 22. veljače. Ovoga puta ću ga nokautirati. Ovaj put neće biti da nisam bio u ringu tri godine i ovoga puta neću toliko piti', najavio je Fury u svojem stilu.

Inače, Wilder brani svoju titulu u rujnu protiv Kubanca Luisa Ortiza, a Fury je nedavno bio u ringu, u lipnju je sredio Nijemca Toma Schwarza.

  • +6
Spektakularna završnica u Staples Centru, dvoboj Wildera i Furyja završio neriješeno Izvor: Pixsell / Autor: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL