davis cup

Divljanje publike i očajan sudac najveći problem Hrvatske u Kolumbiji!

16.09.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Nakon što su kolumbijski navijači prošli nekažnjeno za zviždanje Franku Škugoru u trenucima dok je servirao, u hrvatskom taboru nisu sretni suđenjem prvog dana Davis Cupa

Hrvatska je u Bogoti povela uvjerljivom pobjedom Čilića protiv Gonzaleza, ali Franko Škugor zatim je nakon pet iscrpljujućih petova izgubio od Alejandra Falle pa pitanje pobjednika uoči ključne igre parova ostaje potpuno neizvjesno.

Škugor ne samo što se mora suočiti s raspoloženim protivnikom, već i zvižducima domaćih navijača koji su mu smetali prilikom serviranja i svejedno ostali nekažnjeni od vrlo lošeg glavnog suca.

'Publika je u nekim situacijama nekorektno reagirala, ali mislim da to nije njena krivica. Sudac u stolcu i vrhovni sudac nisu napravili ništa tijekom svih pet setova. Dobio sam samo jedno ponavljanje prvog servisa, a postojalo je mnogo situacija u kojima su morali reagirati,' osvrnuo se Franko na incidente nakon meča.

Izbornik Željko Krajan ubacio je Škugora u igru nakon što je Viktor Galović osjetio bolove u leđima i misli da nije dugim dvobojem potrošio svog važnog igrača uoči igre parova.

'Za sada nema promjena, a ni potrebe. Sjest ćemo, vidjeti kako je Franku koji neće biti svjež, ali ovo je Davis Cup kada treba prebroditi neke stvari,' izjavio je prvi čovjek Davis Cup reprezentacije nakon susreta.