GDJE JE TU RAZUM?

Divljak bacio baklju među djecu koja treniraju u Dinamu

04.03.2013 u 21:38

Bionic
Reading

Ružan je događaj prošlog vikenda obilježio trening najmlađih polaznika Dinamove nogometne škole. U petak predvečer je među djecu koja su trenirala na igralištu pored nogometne škole nepoznata osoba bacila baklju i – pobjegla

Prema pisanju Dinamove klupske stranice, najteža je u cijeloj priči činjenica da je teško povjerovati kako je riječ o bezazlenoj šali i nepromišljenosti nepoznate osobe. Naime, djeca u dobi od svega osam godina u tom su trenutku vježbala kaznene udarce na manjem dijelu igrališta, dok je ostatak bio potpuno prazan. Teško je uopće pomisliti kako je ovako ružan čin napravljen namjerno, no prema riječima svjedoka, moglo bi se naslutiti kako se (ne)sretna scena, jer ipak nitko nije ozlijeđen, dogodila s namjerom.

'Tko god to bio, nije bacio baklju napamet, jer se preko ograde vidi cijeli teren. Da je netko htio napraviti nekakvu neukusnu šalu mogao je baciti puno dalje, u bilo koji drugi dio terena, a ne među djecu koja su bila okupljena na jednom manjem kraju', objasnio je trener Miro Davidović koji je bio prisutan tijekom incidenta.

'Ma teško je uopće to komentirati, što da čovjek kaže na sve to?', pitao se Davidović.

Zrno sreće i poneka sekunda bili su presudni faktori u priči u kojoj je jedan gnusni potez pojedinca moglao završiti s puno ružnijim posljedicama.