EGZOTIČNA DESTINACIJA

Direktor kluba: 'Krstanović bi odmah postao najskuplji igrač!'

23.02.2015 u 15:21

Bionic
Reading

Ivan Krstanović, 196 cm visoki bivši napadač Zagreba, Dinama i Rijeke, vrlo je blizu odlaska u egzotičnu Indoneziju gdje bi mogao postati najskuplji igrač lige

Kako piše potral goal.com bivši napadač Zagreba, Dinama i Rijeke vrlo je blizu prelaska u prvaka Indonezije Persib Bandungu. Podsjetimo, 32-godišnji Krstanović već je neko vrijeme bez kluba nakon što je tijekom zimske stanke napustio Kantridu. Jedno je vrijeme najviši napadač MAXtv Prve lige bio u kombinacijama talijanskog drugoligaša Varese, ali pregovori su propali.

Kako pišu lokalni mediji iz Indonezije čelni ljudi kluba Persib Bandunga izrazili su želju da im se ovaj iskusni napadač pridruži.


'Riječ je o iskusnom napadaču koji bi za nas predstavljao veliko pojačanje. Da, Krstanović bi odmah postao i najskuplji igrač u Indoneziji', kazao je direktor Persib Bandunge Umuh Muchtar

Hoće li se pred kraj karijere napadač, koji je karijeru započeo u rodnoj Hercegovini gdje je nosio dresove klubova kao što su HNK Tomislav, Drinovci i Posušje, zaputiti u daleko Indoneziju gdje bi svojom pojavom i visinom od gotovo dva metra bio prava atrakcija.