reakcije modrih

Dinamovi su igrači vrlo realno pojasnili što im se dogodilo u Norveškoj: Rezultatom nismo zadovoljni, ali moramo priznati...

16.08.2022 u 23:25

Bionic
Reading

Nogometaši zagrebačkog Dinama poraženi su sa 1:0 na gostovanju kod norveškog prvaka Bodo/Glimta u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka. Pogodak za pobjedu Norvežana postigao je u 37. minuti udarcem glavom Amahl Pellegrino na ubačaj Mugishe.

Dinamov trener Ante Čačić u utakmicu je opet ušao bez Luke Ivanušeca i Brune Petkovića, no odmah početkom drugog dijela uveo je baš njih, a prema prikazanom u nastavku - i pogodio.

Evo što o tome misli Luka Ivanušec.

'Rezultatom nismo zadovoljni, no moramo priznati da su domaćini bili bolji u prvom poluvremenu i da su mogli biti uvjerljiviji. Šteta zbog par situacija, mogli smo i bolje proći. Umjetna trava je utjecala na nas, no nećemo tražiti izliku. Bili su bolji, posebice u prvom dijelu.U uzvratu bi priča trebala biti drugačija i sve bi trebalo bolje izgledati'.

Boško Šutalo je pak dodao.

'Mogu reći da smo prvih 20 minuta kontrolirali utakmicu, a onda pali. Dobili smo gol iz ubacivanja, znali smo da su tu najopasniji. Međutim, imamo se čemu nadati u Maksimiru. Derbi s Hajdukom i daleki put su utjecali na nas, bili smo malo umorni. Ali ne bih u tome tražio alibi. Bruno Petković nije uspio realizirati onu šansu na kraju susreta, ali što je tu je. U uzvratu nas čeka domaći teren, tražit ćemo prolaz', rekao je Šutalo za ArenaSport.

Bodo/Glimt - Dinamo (play off Lige prvaka, 1. utakmica) Izvor: EPA / Autor: Mats Torbergsen