DO ULAZNICA ON-LINE

Dinamovi navijači legalno mogu u Salzburg

26.07.2009 u 10:45

Bionic
Reading

Nakon objavljenog teksta u dnevnim novinama kako Dinamovi navijači ne smiju uopće putovati u Austriju, informatički pismeni dečki bez problema su pronašli sasvim legalan način da kupe ulaznicu za utakmicu u Salzburgu

Pred Dinamovim je nogometašima, nakon sjajno odrađene zadaće protiv Istre, novi europski ispit. Ispit koji bi 'modre' mogao odvesti na korak do ulaska u elitno Uefino natjecanje. Ili kao utjehu - u Ligu UEFA. Naravno, za to bi se morali potruditi sami, ali i nadati se da Dinamovi navijači ne naprave 'sranje', s kakvim su posljednjih godina prezentirali po Europi.

No, isto tako, znali su Bad Blue Boysi biti i primjer, kao recimo protiv Manchester Uniteda, Arsenala ili Tottenhama, a tada su im se divili svi.

Istina, tada je netrpeljivost prema Zdravku Mamiću sigurno bila za nijansu niža, pa su najvjerniji Dinamovi navijači s mnogo više radosti pružali podršku igračima. Tada su navijači bili homogeni i među njima nije bilo, kako neki vole reći, 'plaćenika'.

Sada je situacija, nažalost drukčija. I od svakog se Dinamova ogleda, posebice u 'pitomim' zemljama poput Austrije, Češke ili Italije, strepi jer iz mržnje prema Mamiću nanosi se i velika šteta klubu, Zagrebu i Hrvatskoj.

Zato se može i shvatiti da su u klubu željeli spriječiti dolazak navijača u Slazburg i lansirali putem medija odluku domaćina da neće prodavati ulaznice hrvatskim navijačima.

Ipak, nekoliko je navijača, vjernih i odanih 'modroj' boji nazvalo u redakciju i ukazalo na to da na službenim stranicama Red Bull Salzburga postoji sasvim legalan način za kupnju ulaznice - i to čak prilagođen hrvatskim kupcima, kojima je na hrvatskom jeziku (?!) objašnjeno za koji sektor mogu kupiti ulaznice.