u subotu od 11 sati

Dinamovi navijači jednim dolaskom mogu nabaviti ulaznice za čak tri utakmice; između ostalog i za Šahtar

01.11.2019 u 16:29

Bionic
Reading

U subotu, 2. studenog, Dinamo je na svom stadionu domaćin Interu (15 sati, Arenasport 3), a navijači zagrebačke momčadi tog će dana moći kupiti i ulaznice za dvoboj protiv Šahtara. A kako su u kancelarijama 'modrih' donijeli odluku da ulaznice za utakmicu s Interom vrijede i za derbi protiv Hajduka, navijači će u jednom danu praktički osigurati ulaznice za tri utakmice

Nakon kup obveze protiv Opatije, Dinamo se vraća prvenstvenim obvezama. U subotu je domaćin Interu (15 sati, Arenasport 3), a trener Bjelica potvrđuje da kod njegovih igrača nema opuštanja.

'Brzo se prebacujemo s utakmice na utakmicu, s natjecanja na natjecanja, s kupa na prvenstvo, potom imamo i Ligu prvaka. Malo je vremena za pripremu utakmice. Međutim, siguran sam da ćemo pred našim navijčima pružiti jednu dobru partiju. Nadam se pobjedi. Ali i da će navijači doći u velikom broju, treba nam njihova podrška i da će iskoristiti mogućnost da ulaznicom za Inter dobiju ulaznicu i za Hajduk (op.a. 22. studenog). Tako da vjerujemo da uz njihovu pomoć i naš angažman možemo do pobjede', poručio je Dinamov trener Nenad Bjelica.

Naravno, svi Dinamovi navijači koji uživo žele gledati i dvoboj Lige prvaka protiv Šahtara, a koji je na rasporedu u srijedu od 21 sat, vjerojatno će već u subotu, kada se otvaraju blagajne, pokušati nabaviti ulaznice i za taj ogled. Drugim riječima, jednim dolaskom mogu osigurati ulaznice za tri izuzetno važna ogleda.

Inače, u subotu se blagajne otvaraju u 11 sati, a cijene ulaznica za ogled protiv Šahtara su slijedeće:

Sjever gore i dolje ćete tako u pretprodaji moći kupiti za 120 kuna, na istok možete za 200 kuna koliko košta i zapad gore, dok ćete za zapad dolje morati izdvojiti 300 kuna. Na dan utakmice, ako uopće ostane koja ulaznica, cijene će biti nešto više pa će tako sjeverna tribina koštati 150, istočna i gornja zapadna 250, a zapad dolje 400 kuna.

  • +39
Šahtar - Dinamo, 3. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: SERGEY DOLZHENKO