DUGO TOGA NIJE BILO

Dinamovi igrači povukli nepopularan potez koji neće dobro sjesti nogometnoj javnosti; koji je razlog takve odluke?

06.12.2021 u 10:47

Bionic
Reading

U derbiju HT Prve lige na Maksimiru je Hajduk nadigrao Dinamo 2:0, a taj poraz teško je pao domaćim nogometašima koji su poslije utakmice zanijemili

Podsjećamo, Hajduk je poveo u 61. minuti golom Marka Livaje, a pobjedu gostiju potvrdio je Emir Sahiti u drugoj minuti sudačke nadoknade na Livajinu asistenciju.

Dinamo je tako nastavio crnu seriju rezultata, u posljednjih šest susreta u svim natjecanjima 'Modri' su ostvarili samo jednu pobjedu, a bio je to i drugi uzastopni izgubljeni derbi nakon ispadanja od Rijeke u srijedu u četvrtfinalu SuperSport Kupa.

Ni promjena na klupi nije donijela pozitivan šok, a poraz u derbiju pogoršao je atmosferu u momčadi. Igrači su potonuli, a zatim povukli nepopularan potez – odlučili su uskratiti javnost za izjave.

NK Dinamo - NK Hajduk 0:2, sažetak utakmice Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

Lako je davati komentare kada se pobjeđuje, ali treba biti frajer i to napraviti kada nema rezultata, u teškim situacijama.

  • +34
Dinamo - Hajduk, 18. kolo HT Prve lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Dakle, u Dinamu će igrači neko vrijeme šutjeti, možda im to pomogne pa da opet 'pričaju' na terenu, jer su u nedjelju i na maksimirskom travnjaku 'šutjeli'.

Dinamo - Hajduk 0:1 (Marko Livaja, 65) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Dinamo - Hajduk 0:2 (Emir Sahiti, 90+4) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal