MORALES 'VISI'

Dinamovci trenirali sa srpskim odbojkašicama

19.06.2011 u 19:25

Bionic
Reading

Jaka kiša u Sloveniji onemogućila je nogometašima Dinama da odrade trening na travnjaku, pa su preselili u dvoranu, gdje su im društvo radile srpske juniorske odbojkašice

Naime, plavi su sa zgodnim Srpkinjama podijelili dvoranu, a često su jedni drugima vraćali lopte koje su slučajno prešle graničnu crtu.

Nakon treninga s loptom, plavi su prešli u manju dvoranu na vježbe snage i rad na s pilates loptama, prenose iz Dinama.

Trener Krunoslav Jurčić istaknuo je zadovoljstvo prikazanim na prvoj utakmici.

'Cilj je bio malo promijeniti sredinu, da dečki malo odigraju i osjete teren, da vidimo i tih nekoliko novih igrača. Čak neka analiza i nema smisla, nije to bila prava utakmica', veli Jurčić zadovoljan stanjem igrača koji su pojačali momčad.

'Dobri su, iako, ušli smo u jaki ritam, pa su njih četvorica Leko, Krstanović, Alispahić i Vida, ipak malo teža od ostalih'.

Pomaže im i Zvonko Komes svojim zanimljivim inovacijama, hlađenjem u ledenoj vodi, bananama tijekom treninga.

'Meni to nije ništa novo jer s Komesom sam i ranije slagao pripreme. Igračima je dosta tih sitnica novo. No, mislim da je Dinamo odavno na jako visokoj razini i da upravo radom na sitnicama možemo napraviti još korak više'.

Jurčića je zabrinula tek ozljeda Čileanca Pedra Moralesa, koji se zbog problema s leđima vratio u Zagreb. Dinamov trener boji se da je Morales izgubljen za jesenski dio sezone.