ususret derbiju

Dinamovci na originalan način podboli sljedećeg suparnika

23.10.2018 u 16:08

Bionic
Reading

Iako im rezultati na početku nove sezone nisu kakvima su se nadali, u Futsal Dinamu ne očajavaju, već se dodatno 'mobiliziraju' kako bi spremni dočekali veliki gradski derbi (petak, 19 sati, Dom sportova)

Nakon što su u svoje redove doveli reprezentativca Jakova Grcića, uz već 'starosjedioce' Vedrana Matoševića, Kristiana Čekola i Davora Kanjuha, ambicije Futsal Dinama u novoj sezoni sasvim sigurno su ista, ako ne i za koji milimetar više nego u prošloj sezoni, kada su igrali u polufinalu nacionalnog prvenstva.

  • +17
Mali nogomet, MNK Futsal Dinamo - Panathinaikos Futsal Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

No, s dva remija i porazom, što je najlošiji start u posljednje četiri sezone, dinamovci su na desetom mjestu prvoligaške tablice.

Ipak, momčad Miće Martića nije u nikakvoj depresiji, već se s velikim entuzijazmom priprema za gradski derbi protiv trenutno vodeće momčadi lige, Uspinjače.

A da će se u derbiju itekako žestoko boriti, potvrdili su ovim zanimljivim spotom, u kojem su već 'zagospodarili' Uspinjačom.

Naime, Dinamovi igrači iskoristili su slobodno popodne da 'skautiraju protivnika' i u vožnji drevnom Uspinjačom poručili: "Dinamo vas treba! Dođite na utakmicu i bodrite nas! Obećajemo da se preko Uspinjače vraćamo na vrh!