MODRI OČAJNI

Dinamov trener ispričao se nakon sramotnog poraza: Kad prespavam...

05.10.2023 u 20:58

Bionic
Reading

U dvoboju 2. kola C skupine Konferencijske lige Dinamo je na gostovanju u Prištini izgubio od Ballkanija sa 2:0 upisavši prvi poraz u skupini. Golove za kosovski sastav zabili su Almir Kryeziu (45) i Walid Hamidi (83).

Dinamov trener Sergej Jakirović bio je očajan nakon ove utakmice.

Zaslužen poraz. Ispričavam se cijeloj Hrvatskoj i navijačima. Preuzimam odgovornost. Imali smo to što imamo, probali smo izvući maksimum. Oni su bili puno bolji od nas. Ono što sam ja htio da radimo, radili su oni nama. Ovo mi je najteži poraz u karijeri. Bruka, to treba priznati. Vidjet ćemo što nosi sutrašnji dan.

Željeli smo i mi pobijediti, no možda to nije bilo dovoljno. Puno se igrača treba zamisliti. Treba se baciti na glavu, nikome nije zabranjeno driblati, dodavati... Vrlo jeftin pogodak. Koliko smo god radili i analizirali, dogodilo se. Možemo do sutra pričati. Vrijeme je za neke druge igrače.

Nedostajao je dobar ubačaj, morali smo puno oštrije. Probali smo sa zamjenama, opteretiti ih, ali onda smo dobili drugi gol. Istra za tri dana i onda stanka? Treba vidjeti što će se dogoditi sutra.

Ne znam je li za mene ovo zadnja utakmica. Kad prespavam ću donijeti odluku jer smatram da sam i ja odgovoran za ovo. Najgore je kad govoriš da te netko buši, ali kad izađeš izaći na teren onda se moraš zapitati zašto se to događa. Ovo je za mene najteži poraz. Ovo nema veze s vezom, ovo je bruka. Nezamislivo je ovo za mene'.

  • +7
Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige Izvor: Pixsell / Autor: Marko lukunic/PIXSELL

Više doznajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore