PROBLEMI MODRIH

Dinamov avion prisilno prizemljen u Ljubljani!

02.10.2013 u 12:55

  • +10

Dinamov odlazak u Sofiju

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Bionic
Reading

Nakon medijskih napisa o problemima koje posljednjih dana imaju putnici iz Hrvatske koji koriste avioprijevoz, slična je sudbina zadesila i nogometaše Dinama koji su čarter zrakoplovom Adria Airwaysa krenuli prema Sofiji

Naime, kompletan stožer i igrači Dinama koji su krenuli na utakmicu 2. kola Europske lige protiv Ludogorca morali su prisilno sletjeti u Ljubljanu, u zračnu luku u Zgornjem Brniku. Čarter zrakoplov Adria Airwaysa (model Canadair Regional Jet)koji je unajmio Dinamo krenuo je po planu iz Zagreba u 10,25 prema Sofiji, glavnom gradu Bugarske.

'Zbog tehničkih problema, avion Dash sletio je u Ljubljanu. Čekamo drugi avion i to je sve što znam', kratko nam je kazao direktor Dinama Tomislav Svetina.

Kako i gdje sve gledati Europsku ligu

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Europske lige  možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Dakle, zbog tehničkih problema, kapetan je odlučio kako moraju prisilno sletjeti u ljubljansku zračnu luku. Ta vijest vjerojatno nije baš najbolje legla igračima i stožeru Dinama uoči ove važne europske utakmice.

'Čitava naša priprema bila je usmjerena na to kako i na koji način dobiti utakmicu sutra, kako i na koji se način s tri boda vratiti u igru za prva tri mjesta. Osnovna je ideja kako sutra pobijediti', rekao je uoči puta trener Dinama Branko Ivanković koji nije mogao ni sanjati kako će na putu prema Sofiji mir momčadi narušiti prisilno spuštanje u Ljubljanu.

Susret s Lodogorecom igra se u četvrtak u Sofiji u 21 sat i pet minuta.