MAKSIMIR SE PUNI

Dinamo protiv huligana zaštitnim mrežama

24.07.2012 u 19:42

Bionic
Reading

Sve je bliže uzvratna utakmica drugog pretkola Lige prvaka između Dinama i Ludogoreca. Maksimirski stadion bit će popunjen, a u 'modrom' taboru osmislili su novo rješenje u borbi protiv huligana

Dinamo je protiv zaprešićkog Intera gledalo uživo tek tisuću ljudi, ali protiv bugarskog prvaka bit će na tribinama neka druga priča. 'Miris' Lige prvaka, ali i jeftine ulaznice (od kunu do deset kuna) privukle su u ovoj fazi veliki broj navijača.

Iz kluba su izvijestili da su dan uoči utakmice fanovi kupili i posljednje ulaznice za tribine istok i zapad dolje. Dinamo je tako dan prije utakmice debelo prešao brojku od 14 tisuća prodanih karata.

No dobro popunjen maksimirski stadion donosi i strah kod Dinamove uprave zbog mogućih nereda, što bi moglo rezultirati i izbacivanjem hrvatskog predstavnika iz natjecanja.

Osim što navijače čekaju oštre mjere osiguranja i detaljni pregledi na ulazima na stadion, u Dinamu su postavili i zaštitne mreže pred sjevernu tribinu kako bi spriječili bacanje baklji i ostalih pirotehničkih sredstava na teren.