utorak, 21 sat

Dinamo pred uzvratnu utakmicu s opasnom Legijom dobiva veliko pojačanje

09.08.2021 u 06:58

Bionic
Reading

Nakon islandskog Valura i ciparske Omonije, Dinamo je za suparnika na putu prema Ligi prvaka dobio poljsku Legiju, opasnu i jaku momčad iz Varšave, a koja je u Maksimiru ostala neporažena te je izvukla remi 1:1.

Dinamo ovog ponedjeljka putuje u Varšavu na uzvratnu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka. Suparnik Modrima je momčad varšavske Legije, koja će u uzvratu, pred svojim žestokim navijačima, biti izuzetno neugodan suparnik.

Iako je Dinamo bio favorit na papiru, te većim dijelom zagrebačke utakmice to i demonstrirao, pogodak Albanca Mucija za 1:1, napunio je poljsku momčad samopouzdanjem.

Međutim, Dinamo u glavni grad Poljske putuje s jednim novim igračem, čiji se izostanak itekako osjetio u posljednjim utakmicama. Riječ je, naravno, o kapetanu Arijanu Ademiju, koji se ozlijedio u prvoj utakmici drugog pretkola protiv Omonije.

U prvi tren pesimistične su prognoze sugerirale višemjesečni izostanak sjevernomakedonskog reprezentativca, ali eto, Ademi je već nakon par tjedana krenuo odrađivati individualne treninge, a u nedjelju je radio i s momčadi.

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika

Kako je trening prošao bez problema, trener Damir Krznar odlučio je povesti Ademija na ovu važnu utakmicu, jer svjesni su svi njegova utjecaja na momčad i suigrače.

  • +38
NK Dinamo - Legia Varšava, 3. pretkolo Lige prvaka, 4.8.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL