bili su bolji, ali...

Razočarani Bruno Petković teško se mirio s remijem protiv Legije jer u Varšavi neće biti nimalo lako: Čeka nas paklena borba tamo

04.08.2021 u 22:56

Bionic
Reading

Napokon je proradio i Bruno Petković! Tražio se Petko od početka sezone, nikako ga nije išao gol, a onda je zabljesnuo protiv Legije na Maksimiru. Odigrao je sjajnu utakmicu, zabio gol, ali to nije bilo dovoljno jer Dinamo je u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka na Maksimiru s Legijom odigrao samo 1:1

'Rezultat je mjerilo u sportu i to što smo bolji je ipak rezultiralo tim da smo u egalu...', rekao je nakon utakmice za HNTV Bruno Petković i pomalo zabrinuto dodao:

'Mislim da smo bolji, ali čeka nas paklena borba tamo i nadamo se prolasku.'

U 90. minuti su svi vidjeli penal na njemu kad je srušen u šesnaestercu Legije. Svi, ali ne i španjolski sudac Lahoz...

'Ne možemo vratiti što je bilo. Ja sam uvjeren da je to bio jedanaesterac. Ne znam iz kojeg razloga nema VAR-a do play-offa. Nema smisla vraćati se i plakati za prolivenim mlijekom', komentirao je spornu situaciju Petko te za kraj istaknuo:

'Navijači su nam vjetar u leđa, ali dok ne uđu u teren, mislim da se igra 11 na 11. U zadnje tri godine smo igrali jako puno bitnih utakmica na ispadanje i već posjedujemo neko iskustvo tako da se trebamo znati nositi s takvim pritiskom', zaključio je Bruno Petković.

  • +38
NK Dinamo - Legia Varšava, 3. pretkolo Lige prvaka, 4.8.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL