damir krznar

Dinamov trener posve otvoreno komentirao odluku suca kada nije dosudio penal na Petkoviću, a onda je i otkrio što Modri mogu napraviti u Varšavi

04.08.2021 u 22:50

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 3. pretkola nogometne Lige prvaka Dinamo je na stadionu Maksimir pred 4.597 gledatelja odigrao 1:1 protiv Legije iz Varšave. Dinamo je poveo u 60. minuti golom Brune Petkovića, a izjednačio je Ernest Muci u 82. minuti. Uzvrat se igra sljedećeg utorka u Varšavi.

Iako je momčad Damira Krznara pokazala više od suparnika iz Varšave, Dinamo na gostovanje kod Legije odlazi bez rezultatske prednosti.

Jasno, trener Modrih svjestan je težine zadatka, ali i prva utakmica dala mu je puno odgovora.

'Izuzetno zahtjevna utakmica. Imali smo više od igre, dvije-tri izuzetno dobre prilike, a primili smo gol kad smo trebali povisiti rezultat na 2:0. Vidjeli smo da smo snažniji i bolji i potvrdit ćemo to u Varšavi', započeo je Krznar pa se osvrnuo na situaciju u kojoj je mogao biti dosuđen penal na Bruni Petkoviću.

'Previd suca, ali na to se mora računati. To je sastavni dio igre. Griješi igrači, a griješe i suci'.

'U zoni otvaranja Legije je bilo bar poteškoća u pokrivanju prelaske iz prve u druge sezone. To moramo riješiti. Niski blok je funkcionirao, a pokušat ćemo riješiti i prvi dio da ih s presingom ugrozimo češće', rekao je Krznar te konstatirao kako će njemu i momčadi preskakanje prvenstvene obveze ovog vikenda donijeti priliku za odmor, ali i bolju pripremu.

  • +38
NK Dinamo - Legia Varšava, 3. pretkolo Lige prvaka, 4.8.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL