ostaje u ht prvoj ligi

Dinamo posuđuje napadača na kojem je inzistirao Nenad Bjelica, a što je još čudnije, odlazi u redove velikog suparnika

20.09.2020 u 08:37

Bionic
Reading

Mladi Dinamov napadač, 20-godišnjak Sandro Kulenović, svoju priliku nije dočekao u 'modrom' dresu te je odlučio promijeniti sredinu

Sandro Kulenović počeo je svoju nogometnu karijeru upravo u Dinamu koji je napustio u srpnju 2016. godine kako bi se priključio poljskom klubu Legiji iz Varšave, tamo se nakon jednogodišnje posudbe u mladoj momčadi Juventusa vratio u Varšavu gdje je imao svoj prvi nastup za prvu momčad 10. srpnja 2018.

U Poljskoj je u sezoni 2018/2019 odigrao 17 utakmica i postigao četiri pogotka. U rujnu 2019. godine, na inzistiranje tadašnjeg trenera Nenada Bjelice, mladi reprezentativac Hrvatske potpisao je ugovor na pet godina s Dinamom.

No, pravu priliku nije dočekao.

I onda je stigla ponuda Barnsleyja, engleskog drugoligaša, ali koja je na kraju odbijena.

Sada se Kulenović, kako pišu Sportske novosti, odlučio na drugačiji put. Pokušat će svoju karijeru oživjeti na Rujevici, kamo odlazi na posudbu. I navodno bi prvu prigodu mogao dobiti već u četvrtak u kvalifikacijama za Europsku ligu, u okršaju protiv ukrajinskog Kolosa. Posebno ako Rožmanova momčad ostane bez prvog strijelca, Antonija Čolaka.

U prošloj sezoni za Dinamo je igrao u 16 prvenstvenih utakmica, ali bez postignutog gola. Ove je pak zaigrao u dvije utakmice, nažalost, s istim učinkom.

  • +6
Dinamo - Slaven Belupo (HT Prva liga - 5. kolo) Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.