što se dogodilo?

Dinamo ostao bez pojačanja iz Intera; otkriveno zašto je ovaj transfer propao

12.07.2023 u 09:41

Bionic
Reading

Do jučer se činilo kako će Urugvajac Martin Satriano (22), napadač milanskog Intera, karijeru nastaviti u redovima Dinama. No, transfer igrača koji je trebao zamijeniti Brunu Petkovića doslovno je preko noći neslavno propao

Prije desetak dana talijanski mediji bliski Interu otkrili su kako urugvajski napadač Martin Satriano (22) dolazi u redove Dinama na jednogodišnju posudbu.

Naime, u Interu na njega ne računaju, a ne žele samo tako ostati bez igrača vrijednog oko sedam milijuna eura koji je prošlu sezonu odigrao na posudbi u Empoliju. Dinamo i Inter navodno su dogovorili sve detalje posudbe, a 'modri' su u Satrianu vidjeli igrača koji će pokriti poziciju 'špice' ako i kada Bruno Petković napusti Maksimir.

No, Martin Satriano ipak neće doći u Dinamo! Urugvajski sportski novinar Michel Maragliotti Nunez tvrdi da su klubovi dogovorili sve detalje posudbe, ali da je napadač Intera na kraju ipak odbio prijeći u redove hrvatskog prvaka.

'Plan mu je otići u Francusku, žele ga Montpeiller i Brest u kojem je već igrao', tvrdi urugvajski novinar.

Prema navodima talijanskih medija, Satriano ima i konkretne ponude iz Španjolske, navodno ga žele Betis i Cadiz, pa je Dinamo jednostavno otpao iz kombinacija.