svi na maksimir

Dinamo objavio sjajne vijesti uoči Betisa, a Španjolci u Zagreb stižu bez pola momčadi

20.02.2024 u 15:22

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u četvrtak na Maksimiru od 18.45 sati igraju uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Konferencijske lige protiv Real Betisa. 'Modri' su u prvoj utakmici u Sevilli slavili 1:0 golom Brune Petkovića iz penala

'Obavještavamo navijače da je u utorak rasprodan sav raspoloživ kapacitet tribine sjever dolje te tribina zapad dolje i zapad gore za uzvratnu utakmicu playoff knock-out runde UEFA Europa Konferencijske lige Dinamo – Real Betis', objavili su iz Dinama te napomenuli:

'GNK Dinamo pravovremeno će dalje putem službenih kanala obavještavati navijače o tijeku prodaje preostalih ulaznica.

U prodaji još ostaju tribine sjever gore. Sve informacije o prodaji ulaznica potražite OVDJE.'

Da, Maksimir će u četvrtak biti maksimalno ispunjen, Dinamo će sigurno imati dostojnu podršku s tribina, a nadu u pozitivan ishod i plasman u osminu finala Konferencijske lige dodatno 'podgrijavaju' vijesti koje stižu iz Španjolske.

Čini se kako Betis u Zagreb stiže doslovno bez pola momčadi, trener Manuel Pellegrini u ovom trenutku može računati samo na 11 standardnih igrača iz prve momčadi, a ostatak će činiti oni iz druge momčadi i juniori!

  • +32
Betis - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Od ranije zbog ozljeda Pellegrini ne može računati na Isca, Marca Bartru, Guida Rodrigueza, Abnera i Ayozea Pereza, a u posljednjim trenucima prve utakmice u Sevilli treći žuti karton zaradio je stoper Pezzella, dok je William Carvalho zbog ozljede propustio utakmicu protiv Alavesa. Uz to Betis za Europu nije prijavio igrače koji su došli u zimskom prijelaznom roku pa zato Sokratis, Pablo Fornals, Chimy Avila, Youssouf Sabaly i Sergi Altimira nemaju pravo nastupa na Maksimiru u četvrtak!

No, bez obzira na sve probleme koje ima, Betis je i dalje vrlo opasan protivnik. Dinamo si ne smije priuštiti bilo kakvo opuštanje, ali pred punim tribinama bi ipak trebao 'slomiti' španjolskog predstavnika.