Velike promjene na Maksimiru

Dinamo nakon novog poraza raskinuo ugovor s mladim talentiranim trenerom i na njegovo mjesto postavio klupsku legendu

06.04.2021 u 17:02

Bionic
Reading

Dinamo je nakon poraza od Dubrave od 3:1 raskinuo ugovor s Ivanom Prelecom i na njegovo mjesto doveo Igora Cvitanovića koji je već bio u klubu kao trener juniora

Dinamo se priprema za Villarreal koji je definitivno najvažnija utakmica u dosadašnjem dijelu sezone. Dok Damir Krznar i njegova ekipa smišljaju način kako nastaviti Dinamovu europsku bajku, u drugoj momčadi se dogodio svojevrsni potres.

'GNK Dinamo i Ivan Prelec postigli su sporazum o raskidu ugovora na mjesto trenera B momčadi kluba. Preleca će na mjestu trenera B momčadi naslijediti Igor Cvitanović, bivši proslavljeni napadač i najbolji klupski strijelac u povijesti HNL-a koji je do danas vodio Dinamove juniore. Gospodinu Ivanu Prelecu želimo puno uspjeha u nastavku trenerske karijere', stoji u priopćenju Dinama.

Iako druge momčadi prvoligaša od iduće sezone vjerojatno neće smjeti igrati u 2. HNL, Dinamo nije bio zadovoljan pozicijom na tablici u drugoj ligi. Nakon 24 odigrana kola 'modri' su osvojili 22 boda i nalaze se u jako teškoj situaciji u zoni ispadanja. U dosadašnjem dijelu prvenstva upisali su tek šest pobjeda, a osam poraza.

Poraz od Dubrave od 3:1 bila je kap koja je prelila čašu pa su Ivan Prelec i Dinamo raskinuli ugovor. Kao što su iz kluba javili, njegov posao preuzet će legendarni Igor Cvitanović koji već radi u klubu kao trener juniroa.