pozdrav iz splita

Dina Levačić, prva Hrvatica koja je preplivala La Manche, pokazala svima kako joj izgleda trening za vrijeme korone: Da, imam sreće

27.05.2020 u 13:36

Bionic
Reading

Hrvatska daljinska plivačica Dina Levačić, prva Hrvatica koja je preplivala La Manche, usprkos pandemiji koronavirusa koja je paralizirala gotovo sva sportska natjecanja, nije prestala s treninzima

Pokazala je u rodnom Splitu kako to izgleda kada se spusti do plaže kako bi odradila trening. Čak niti činjenica da se more još nije dovoljno ugrijalo joj, niti najmanje, ne smeta.

'Eto imam sreće da korona nije puno poremetila moj sportski život obzirom da sam cijelo vrijeme imala mogućnost plivati u moru. Čak mi je to bio veći užitak neko plivanje u bazenu', kazala je 24-godišnja Dina koja se može pohvaliti kako je postala druga žena u povijesti daljinskog plivanja koja je za 90 dana isplivala trostruku krunu daljinskog plivanja; mostove Manhattana u New Yorku, kalifornijski zaljev od otoka Cataline do San Pedra te La Manche.

Dodajmo tome kako je Dina Levačić dosad u karijeri preplivala četiri od velikih sedam plivačkih maratona, tzv. Oceanovih sedam, a to su: prolaz Catalina u Kaliforniji, La Manche u Europi, Molokaʻi na Havajima te Tsugaru u Japanu.

  • +22
Trening hrvatske daljinske plivačice Dine Levačić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabić