VESELJE NA VIŠNJIKU

Dijan potpisao, Car izostao, Zadar slavio

26.09.2013 u 08:34

Bionic
Reading

Toni Dijan se vratio u KK Zadar, Marko Car je i dalje na čekanju. Tridesetogodišnji Dijan s klubom je potpisao jednogodišnji ugovor, a nakon Filipa Kraljevića i Josipa Sobina postao je treći prošlosezonski igrač Splita koji je Gripe zamijenio Višnjikom

Marko Car je i dalje velika želja trenera Hrvoja Vlašića, za sada još uvijek neostvarena jer se igrač i čelni ljudi kluba nikako ne uspijevaju naći oko cijene. Car je stoga spreman za Zadrane do bolje ponude igrati 'na žeton', no u klubu nisu spremni na takvu vrst ugovora.

Prilično znakovito je da je Car sinoć prvi puta propustio jednu pripremnih utakmica Zadra. Istina, nije nastupio ni Dijan, no za njega je iz kluba stigla službena potvrda o potpisivanju ugovora.

U jednosmjernoj utakmici Zadrani su na Višnjiku s lakoćom nadigrali novopečenog A1 ligaša GKK Šibenik 88:60. Bila je to četvrta zadarska pobjeda u pripremnom razdoblju u šest odigranih susreta u kojima su im protivnici bili isključivo ruski drugoligaši i hrvatski A1-ligaši.

Zadrane je u uvjerljivoj pobjedi s 14 poena predvodio Jardine. Kraljević ih je postigao 13, a Prostran i britanski reprezentativac Lawrence po 12.

Susret je pratilo oko 1000 gledatelja koji su prezentaciju zadarskih košarkaša nagradili pljeskom.