SLUŽBENO U JUVENTUSU

Diego stavio potpis na petogodišnji ugovor

26.05.2009 u 13:22

Bionic
Reading

Juventus je osnažio svoj vezni red. Kao što se i očekivalo, torinski prvoligaš potpisao je ugovor s brazilskim veznjakom Diegom koji će sljedećih godina nositi dres 'stare dame'

Sapunica oko prelaska Diega u Juvnetus je stigla do svojeg kraja. Iz torinskog kluba su objavili da je 24-godišnji Brazilac stavio potpis na petogodišnji ugovor koji stupa na snagu 1. srpnja 2009.

Werder je za prijevremeni odlazak Diega inkasirao 24,5 milijuna eura te je tako na njemu zaradio nekoliko puta više, budući da ga je za 6 milijuna eura doveo iz Porta u sezoni 2006/07.

'Drago mi je što sam postao dio tako prestižnog kluba o kojem sam sanjao još kao mali dječak. Siguran sam da ću s Juventusom napraviti velike uspjehe', rekao je Diego.

Brazilca još očekuje jedna obveza u Njemačkoj, a to je da za Werder odigra finale njemačkog kupa 30. svibnja protiv Bayera iz Leverkusena.

'Želim se oprostiti od navijača Werdera na najbolji mogući način da im zahvalim na podršci svih ovih godina dok sam igrački odrastao', završio je Diego.