JASAN SIGNAL

Diego Simeone otkrio idući klub u svojoj karijeri

05.04.2016 u 17:06

Bionic
Reading

Slavni argentinski trener Diego Simeone zaželio si je sljedeću nogometnu destinaciju, a kada se nudi strateg takvog kalibra niti relaizacija ne bi smjela biti daleko

Simeone je više od četiri godine na čelu stručnog stožera madriskog Atletica i proslavio je s njima pet trofeja. Ima sve osim Lige prvaka, a ostaje dojam da se polako bori i sa zasićenosti na Vicente Calderonu. Nedavno nije zaustavljao priče o odlasku u Chelsea, a kada se Abramovič ipak odlučio za Antonija Contea javno je potvrdio vjernost Atleticu i u idućem razdoblju.

Niti sada ne spominje brzi odlazak iz Atletica no jasno naglašava gdje bi u bliskoj budućnosti želio raditi:


'Postoje klubovi koje bi u budućnosti svakako želio voditi. Tako se nadam da ću se uskoro vratiti kao trener i u Inter. Ne sada, jer mi je dobro na aktualnom mjestu, no u bližoj budućnosti definitivno bih volio povratak i u novoj ulozi kao što sam nekada sanjao i novi dolazak u Atletico,' kaže Simeone koji je u Interu proveo dvije sezone i osvojio Kup UEFA.

Ranije je govorio i kako bi se želio vratiti u Lazio (s kojim je kao igrač bio i talijanski prvak), legendarni Argentinac očito ima ambiciju vratiti se na sve ključne pozicije svoje igračke karijere. Na zadovoljstvo spomenutih klubova, jer radi se o zaista prvorazrednom treneru.

'Simeone i Inter' već je sada bogata priča, a mogla bi dobiti i nastavak