novi problemi

Diego Maradona je prije samo nekoliko dana imao operaciju na mozgu, a sada je završio u strogo čuvanoj klinici

12.11.2020 u 21:53

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Maradona (60) sjajno se oporavljao nakon prošlotjedne operacije na mozgu kojom mu je odstranjen krvni ugrušak, no pojavili su se novi problemi. 'Mali zeleni' je zato pod hitno prebačen u ekskluzivnu kliniku u okolici Buenos Airesa

Legendarni argentinski nogometaš i jedan od najboljih svih vremena, Diego Armando Maradona (60) je 2. studenog hitno hospitaliziran zbog anemije, dehidracije i znakova depresije, a detaljnim pregledima utvrđeno je krvarenje u mozgu pa je 4. studenog je hitno operiran.

Popularni 'Mali zeleni' se, barem je tako izgledalo, sjajno i brzo oporavio. No, iznenada su pojavili novi problemi. Kako se sada čini svi su zdravstveni problemi povezani s - alkoholizmom.

U bolnici su mu dijagnosticirani znakovi apstinencijske krize zbog čega je i oporavak došao pod znak pitanja te je Maradona u četvrtak hitno prebačen u dobro čuvanu ekskluzivnu kliniku za odvikavanje u okolici Buenos Airesa.

Maradona će tako neko vrijeme biti daleko od svih. Bit će mu dozvoljene samo posjete uskog kruga obitelji i najbližih prijatelja koji mu trebaju kao podrška te bi legendarni nogometaš još jednom trebao krenuti u novu fazu života.

Podsjetimo, Maradona je u prošlosti bio i ovsnik o teškim drugama. Iz toga se nekako uspio izvući, ali alkohol je u proteklim godinama bio nekakva vrsta 'zamjene' bez koje nije mogao.

Sada će se pokušati riješiti i ovog poroka.

'Najvažnije je to što je Dijego pribran, vrlo je čvrst i odlučan da uspije', kazao je Maradonin menadžer i odvjetnik Matias Morla i dodao:

'Diego je prošao možda i najteže trenutke u životu, mislim da je čudo što su pronašli krvarenje u mozgu, koje ga je moglo koštati života. Sad su pred njim novi izazovi...'