molite za njegov život

Loše vijesti iz Argentine; Diego Maradona je u jako lošem stanju i mora na hitnu operaciju mozga

03.11.2020 u 20:35

Bionic
Reading

Diego Armando Maradona (60) jučer je primljen u bolnicu u La Plati. Legendarni 'Mali zeleni' hospitaliziran je zbog depresije, a navodno je već nekoliko dana odbijao hranu. Sada argentinski mediji javljaju kako Maradona mora na hitnu operaciju jer mu je otkriveno unutarnje krvarenje na mozgu

Argentinski mediji javljaju kako se Diego Armando Maradona (60) u bolnici u La Plati bori za život!

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena primljen je u bolnicu nakon što je zadnjih dana odbijao hranu, a bio je i u samoizolaciji zbog kontakta s oboljelima od koronavirusa. No, liječnici tvrde kako njegovo trenutno stanje nema veze s koronavirusom...

Maradona navodno ima problema s depresijom, prije nekoliko dana je proslavio 60. rođendan, no sada se pokazalo kako je njegovo zdravstveno stanje puno lošije nego što se isprva govorilo. Iz Argentine stižu vijesti kako Diego Maradona mora na hitnu operaciju mozga nakon što mu je otkriven hematom, navodi TyC Sports.

'Operirat ću ga. Radi se o rutinskoj operaciji', izjavio je liječnik Leopoldo Luque jer je pregled CT-om pokazao kako krvni ugrušak u mozgu zahtjeva hitnu operaciju.

Oglasio se i Maradonin sin Diego Sinagra.

'Napravio je puno pogrešaka u životu i mnogi su mu ih oprostili, ali on se i dalje ne osjeća dobro. Molite za njega', napisao je na društvenim mrežama.