PORUČIO NAVIJAČIMA

Di Maria optužuje vodeće ljude Reala; Nisu bili fer!

27.08.2014 u 15:13

Bionic
Reading

Argentinski nogometni reprezentativac Angel Di Maria, koji je u utorak postao novi igrač Manchester Uniteda, otvorenim se pismom objavljenim u španjolskoj Marci obratio navijačima Reala u kojem je otkrio detalje svog odlaska iz Madrida

Di Maria je iz Reala u Manchester United prešao uz rekordnu odštetu od 75 milijuna eura, koju je jedan engleski klub platio za dovođenje igrača. No, prema Di Marijinom tumačenju do tog transfera uopće ne bi došlo da ga je Real želio zadržati, što je objasnio u pismu upućenom navijačima.

'Moj ciklus u Realu došao je kraju. Nemoguće je opisati u nekoliko redaka sve što sam doživio, ali ovim pismom ću pokušati dočarati ono što osjećam u ovom trenutku. Imao sam čast nositi dres Reala četiri godine i ponosan sam zbog svega što sam prošao i postigao sa svojim suigračima. Nažalost, morao sam otići, ali želim naglasiti da to nikad nije bila moja želja.

Nakon osvajanja La Decime otišao sam na Svjetsko prvenstvo s nadom da ću dobiti povjerenje vodećih ljudi kluba, povjerenje koje nisam dobio. Mnogo je laži izrečeno. Jedino što sam tražio je da budu fer. Postoji mnogo toga što cijenim, a mnoge od tih stvari nemaju veze s mojom plaćom. Nadam se da ću to pronaći u Manchester Unitedu, jednom od najvećih svjetskih klubova', napisao je na početku svog pisma Di Maria koje je završio zaželivši Realu još jednu uspješnu sezonu te uz navijački poklič - "Naprijed Madrid!"

Di Maria je karijeru započeo u rodnom Rosariju, odakle je 2007. godine prešao u Benficu, a 2010. godine došao je u Real. U dresu "kraljevskog kluba" odigrao je 124 utakmice te postigao 22 pogotka.