NA PUTU PREMA DOLE

Demoni očitali bukvicu igračima Istre

12.03.2011 u 21:19

Bionic
Reading

Nezadovoljni rezultatom i domaćim porazom od Šibenika ali prije svega igrom i borbenošću igrača pulskog prvoligaša, članovi navijačke skupine Demoni okupili su se nakon susreta pred službenim ulazom na Gradski stadion Aldo Drosina

Nekoliko desetina njih prozvalo je i pozvalo upravu, trenera Zorana Vulića i igrače da dođu do njih i objasne im razloge ovakvog sramotnog poraza.

Trener Vulić je prvi nakon konferencije za novinare došao do navijača i pokušao im objasniti da ovim porazom nije ništa izgubljeno, premda su očito ogorčeni navijači tražili dodatna objašnjenja.

'Tražimo razloge za slabu i nedovoljno borbenu igru ali i za posljednje promašene akvizicije u ovom prijelaznom roku. Bolje da igraju mladi domaći igrači,' poručili su Demoni praćeni zaštitarima i policajcima. Nakon toga su igrači Istre 1961 predvođeni kapetanom Daliborom Pauletićem došli do navijača i pokušali ih smiriti a nakon žustre diskusije sve je zaključeno na miran način.

'Svjesni smo težine ovog poraza, no jedno je sigurno u petak u zaprešiću ćemo ginuti na terenu i nadam se nadomjestiti današnji poraz,' poručio je navijačima jedan od najsikusnijih Mario Jurić. Inače, članovi navijačke skupine Demoni deset minuta prije kraja susreta napustili su svoje mjesto na sjeveru Drosine povukavši za sobom dobar dio ostale publike.