DIVLJAŠTVO NA DJELU

Delije napali Cityjeve navijače, ali oduševila reakcija jedne Beograđanke

13.12.2023 u 15:52

Bionic
Reading

Beogradska Marakana, odnosno stadion Rajko Mitić, ove srijede domaćin je utakmice 6. kola skupine G Lige prvaka, u kojoj će snage odmjeriti Crvena zvezda i Manchester City

Manchester City još uoči dolaska u Beograd osigurao je osvajanje prvog mjesta u skupini, a beogradski sastav nada se eventualno osvajanju kojeg boda kako bi zaradio barem nešto od Uefe. Jer za njih je ova europska sezona okončana.

Gosti iz Engleske, a tu mislimo na igrače, među kojima su i naši Joško Gvardiol te Mateo Kovačić, lijepo su dočekani u utorak. Zato su i hrvatski reprezentativci s osmijehom na licu potpisali nekoliko autograma i snimili nekoliko selfija.

U Beograd su stigli i Cityjevi navijači, ali njima su Delije priuštili puno ružniji doček.

Okupili su se fanovi Cityja u jednom od beogradskih pubova, a brzo su do njega stigli Delije i krenuli u napad na Engleze te je došlo do tučnjave. Sve je snimila Beograđanka s balkona stambene zgrade u blizini te je odlučila pomoći Englezima i pozivom policiji.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Ne znamo je li taj poziv alarmirao policajce, ali oni su vrlo brzo stigli te dodatno primirili situaciju.

Napetost između dviju navijačkih skupina bila je prisutna i tijekom utakmice u Manchesteru, ali tada je sve ostalo na prozivkama. No očito je da su navijači Zvezde to zapamtili Englezima i odlučili im uzvratiti šakačkim obračunom.