KAKAV MAJSTOR

Del Piero opet strijelac za Sydney FC

20.10.2012 u 13:32

Bionic
Reading

Talijanski napadač, koji će uskoro napuniti 38 godina, imao je sreće, jer je njegov udarac desnom nogom s bijele točke vratar domaće momčadi obranio. Nakon što nije realizirao najstrožu kaznu, Del Piero je zadržao prisebnost. Odbijenu loptu je fino primirio i lijevom nogom je zakucao u mrežu

Legendarni talijanski nogometaš Alessandro Del Piero uspio se drugu prvenstvenu utakmicu zaredom u svom novom klubu Sydneyju FC upisati u strijelce.

U ogledu 3. kola i gradskom derbiju, Sydney FC je u Parramatti, predgrađu Sydneyja, svladao momčad Western Sydney Wanderersa s 1-0 pogotkom Del Piera u 54. minuti. Talijanski napadač, koji će uskoro napuniti 38 godina, imao je sreće, jer je njegov udarac desnom nogom s bijele točke vratar domaće momčadi obranio. Nakon što nije realizirao najstrožu kaznu, Del Piero je zadržao prisebnost. Odbijenu loptu je fino primirio i lijevom nogom je zakucao u mrežu.

Bio je Del Peiro strijelac izvrsnog pogotka iz slobodnog udarca i u prošlom kolu, kada je njegova momčad izgubila kod kuće od Newcastle Jetsa 3-2.

Kruno Lovrek je ove subote igrao za Del Pierov Sydney FC do 61. minute. U domaćoj momčadi je svih 90 minuta odradio Dino Kresinger, dok je Mateo Poljak igrao do 76. minuti. Sydneyju FC je ovo prva pobjeda u trećem nastupu.

U drugoj utakmici dana, Newcastle Jetsi su kod kuće pobijedili Central Coast Marinerse 2-1. Drugi gol za domaćine zabio je 34-godišnji Emile Heskey, bivši napadač engleske reprezentacje. I njemu je, kao i Del Pieru, to bio drugi prvenstveni gol ove sezone.