sprema se veliki transfer

Dejan Lovren sve bliže odlasku iz Liverpoola; Klopp već pronašao zamjenu i ponudio 60 milijuna eura, no to neće biti dovoljno

23.06.2020 u 12:14

Bionic
Reading

Dejan Lovren bi ovoga ljeta mogao napustiti Liverpool, a Jürgen Klopp želi dovesti Kalidoua Koulibalyja iz Napolija za kojeg je ponudio 60 milijuna eura, no ta je ponuda odbijena

Španjolski AS nedavno je pisao kako Jürgen Klopp želi ojačati svoju obrambenu liniju i kako će se prije svega riješiti nekih igrača kako bi napravio prostora za nove. Među otpisanima je navodno i naš Dejan Lovren.

'Već su šestorica na listi za prodaju, a to su Shaqiri, Origi, Lovren, Grujić, Harry Wilson i Lallana. Naby Keita će dobiti novu priliku. On ih je prije dvije godine koštao skoro 60 milijuna eura, ali je podbacio. Klopp mu sada želi dati još jednu šansu', napisali su novinari As-a nedavno.

Njihovu tezu o tome da bi Lovren uskoro mogao napustiti klub potkrepljuje i to što je Liverpool krenuo po stopera Napolija Kalidoua Koulibalyja. Englezi su za 29-godišnjeg braniča ponudili 60 milijuna eura, ali to je, tvrde Talijani, glatko odbijeno.

'Ako netko dođe s ponudom od 100 milijuna eura, onda bih mogao razmisliti o tome da prodamo Koulibalyja. Na ponudu od 60 milijuna ne želim trošiti vrijeme, o tome neću ni razmišljati', jasan je bio predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis.

Koulibaly ima ugovor još tri godine, a u klub je stigao 2014. godine za osam milijuna eura. Klopp ga želi priključiti najboljem svjetskom braniču Virgilu van Dijku i tako zacementirati obranu. Osim Van Dijka, u klubu su i Joe Gomez, Joel Matip i Dejan Lovren, ali netko od njih će otići.

Hrvatski reprezentativac je već lani imao ponudu Rome, a pisalo se i o interesu Milana, no na kraju je ostao u Liverpoolu. Talijanski mediji pišu kako Rimljani nisu odustali od njega pa bi do suradnje moglo doći ovoga ljeta. Lovren je u Liverpool stigao još 2014. godine iz Southamptona za 25 milijuna eura, a za engleskog velikana je odigrao 184 utakmice i zabio osam golova, te upisao pet asistencija.