Više nema nepoznanica

Procurio popis otpisanih u Liverpoolu; sada je napokon sasvim jasno što Jürgen Klopp planira s Dejanom Lovrenom

18.06.2020 u 18:00

Bionic
Reading

Već su šestorica na listi za prodaju, a to su Shaqiri, Origi, Lovren, Grujić, Harry Wilson i Lallana, tvdri španjolski As

Liverpool će doživjeti velike promjene iduće sezone, a njemački trener Jürgen Klopp već je krenuo raditi popis onih s kojima neće nastaviti suradnju. Španjolski As piše kako Klopp želi dovesti neka pojačanja, no prije toga je odlučan u namjeri da proda neke od igrača i tako napravi mjesta i u ekipi i u budžetu. Među otpisanima je, tvrde Španjolci, i naš Dejan Lovren.

'Već su šestorica na listi za prodaju, a to su Shaqiri, Origi, Lovren, Grujić, Harry Wilson i Lallana. Naby Keita će dobiti novu priliku. On ih je prije dvije godine koštao skoro 60 milijuna eura, ali je podbacio. Klopp mu sada želi dati još jednu šansu', piše As.

Španjolci pišu kako Liverpool želi nastaviti graditi na dobrim rezultatima u zadnje vrijeme. Nakon što su osvojili Ligu prvaka, sada su na pragu naslova prvaka Engleske, a žele biti konkurentni na svim frontama i iduće sezone. Posebno planiraju pojačati sredinu teren, a otkrivena su i neka imena koja bi im se mogla priključiti.

Ove godine ispali su iz Lige prvaka od Atletico Madrida pa bi sada ojačali sredinu terena s Portugalcem Rubenom Navasom i Španjolcem Adamom Traoreom što bi ih moglo koštati oko 120 milijuna eura. Dio tog novca namaknuli bi prodajom.

Što se tiče hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, on je već lani imao ponudu Rome, a pisalo se i o interesu Milana, no na kraju je ostao u Liverpoolu. Talijanski mediji pišu kako Rimljani nisu odustali od njega pa bi do suradnje moglo doći ovoga ljeta. Lovren je u Liverpool stigao još 2014. godine iz Southamptona za 25 milijuna eura, a za engleskog velikana je odigrao 184 utakmice i zabio osam golova, te upisao pet asistencija.