POGORŠAVANJE ODNOSA

'Davor Šuker je obećao, preispitajte svoju odluku!'

13.02.2015 u 19:02

Bionic
Reading

Vodstvo Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije u petak je izrazilo neslaganje odlukom Odbora za hitnost Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) da se utakmica 12. lipnja ove godine protiv Italije u kvalifikacijama EURA igra u Zagrebu, a ne na Poljudu u Splitu, te je zatražilo preispitivanje takve odluke.

'Ne ulazeći u legalnost odluke koju je donijelo tijelo u kojem nema predstavnika ovog županijskog saveza, želimo napomenuti da je predsjednik HNS-a Davor Šuker, kao gost, na radnoj Skupštini NSŽSD-e prošle godine najavio zaokret u odnosima HNS-a i NSŽSD-e, na način da uvažava i cijeni važnost ovog Saveza, te je obećao odigravanje utakmica A selekcije u Splitu. Obzirom na vrijeme odigravanja utakmice ista bi značajno pridonjela i većem broju gostiju na ovom području', navodi se u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije Alojzije Šupraha.

Šupraha je naglasio kako je je županijski Splitsko-dalmatinski nogometni savez također iznenađen činjenicom da grad Split, i HNK Hajduk nisu kontaktirani o kandidaturi za organizaciju utakmice Hrvatska-Italija.

'Ovim putem tražimo od Odbora za hitnost HNS-a da preispita svoju odluku te u budućem radu ostvari bolju komunikaciju i suradnju sa svim zainteresiranim stranama', navodi Šupraha na kraju priopćenja.