DOBRE VIJESTI ZA BARCU

David Villa trenirao po prvi put nakon loma noge

18.07.2012 u 13:23

Bionic
Reading

Novi trener katalonske momčadi Tito Vilanova imao je 21 igrača na raspolaganju prvog dana priprema za novu sezonu. Među njima se našao i David Villa koji je dvije trećine prošle sezone morao pratiti s tribina zbog loma noge u utakmici Svjetskog klupskog prvenstva

Španjolski nogometaš David Villa vratio se treninzima prve momčadi Barcelone po prvi put nakon loma potkoljenice za vrijeme Svjetskog klupskog prvenstva prošle sezone.

Novi trener katalonske momčadi Tito Vilanova imao je 21 igrača na raspolaganju prvog dana priprema za novu sezonu, od čega čak 13 igrača iz prve momčadi. Među njima se našao i nesretni David Villa koji je dvije trećine prošle sezone morao pratiti od kuće ili s tribina zbog loma noge u utakmici Svjetskog klupskog prvenstva. No, Villa je radio smanjenim intezitetom i pod budnim okom medicinske službe Barcelone.

Dvojica igrača koja su još u fazi rehabilitacije nakon ozljede su Thiago Alcantara i Isaac Cuenca. Fontas i Alves su se oporavili od zadobivenih ozljeda, te su započeli pripreme za napornu sezonu koja je pred njima.