NOVI IZAZOV

Dario Šimić došao u Italiju spašavati posrnulog prvoligaša?

22.11.2016 u 09:34

Bionic
Reading

Talijanski mediji raspisali su se ovih dana o povratku Darija Šimića u Seriju A gdje bi trebao postati dio stručnog stožera Palerma. Sicilijanski klub se ove sezone muči i nalazi na samom dnu ljestvice...

U Palermu je gotovo uvijek burno, a predsjednik Zamparini uživa u dijeljenju otkaza svojim trenerima. No, Roberto De Zerbi unatoč 19. mjestu na ljestvici zasad je izbjegao sudbinu svojih prethodnika, a kako tvrde talijanski mediji, ovih dana dobiva hrvatsko pojačanje na klupi.

Naime, u Palermo je stigao Dario Šimić i Talijani tvrde da postaje dio stručnog stožera zaduženog za spašavanje posrnulog prvoligaša.

'Bivši branič Milana i Intera trebao bi izliječiti defanzivni dio sicilijanske momčadi,' piše Mediagol te citira klupskog predsjednika koji je Šimića opisao kao svog prijatelja.

Šimić koji se nakon završetka igračke karijere posvetio poslovnim izazovima već je sudjelovao na nekoliko treninga Palerma i s trenerom dijelio ideje kako poboljšati igru ekipe. Izgleda da aktualni predsjednik hrvatskog Nogometnog sindikata radi prve ozbiljne korake prema vlastitoj trenerskoj karijeri...