ZA NJEGA NEMA DVOJBE

Napokon se oglasio Stipe Miočić u vezi meča sa Cormierom; kratkom izjavom dao do znanja što se sprema...

07.05.2019 u 15:05

Bionic
Reading

Nakon dva dana šutnje bivši UFC prvak Stipe Miočić se oglasio oko revanša s Danielom Cormierom, koji je čekao gotovo godinu dana

UFC je tijekom vikenda otkrio da će DC braniti titulu protiv Stipe Miočića na UFC-u 241 nakon što su propali pregovori s Brockom Lesnarom.

'Vatrogasac' je u prvi mah ostao tih, a onda je na svom službenom Instagramu (I Twitteru) odlučio sa samo tri kratke rečenice prokomentirati meč na UFC-u 241 u kolovozu.

'Spreman sam. Čitavo vrijeme sam spreman. Uzet ću natrag ono što je moje!', napisao je Miočić objavivši pritom fotografiju plakata za UFC 241, a prenosi Fight Site

Cormier je, s druge strane bio mnogo rječitiji. Govoreći u ponedjeljak u emisiji Ariela Helwanija na ESPN-u, bivši dvostruki prvak je rekao:

'To je morao biti samo i jedino on, zbog svega što je napravio prije naše borbe. Ne možete ignorirati sve sjajne stvari koje je postigao u ovoj diviziji. Osvojio je pojas na onakav način i onda ga tri puta obranio. Osim toga, uvijek je glasio za dobrog tipa koji radi puno pozitivnih stvari. Od početka sam znao, ukoliko se ne budem borio protiv Brocka, to mora biti Stipe', otkrio je Cormier.

Od kada su međusobno ukrstili rukavice na UFC-u 226 u srpnju 2018. godine, Miočić nije nastupao nego je strpljivo čekao ono za što je mislio da mu pripada. A to je revanš s Danielom Cormierom. DC-je, s druge strane, već jednom branio svoju titulu u teškoj kategoriji. U studenom, na UFC-u 230, Cormier je pobijedio Derricka Lewisa prekidom u prvoj rundi. Od tada liječi ozljedu radi koje je neko vrijeme bio izvan dvorane.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia