FIFA_SP_2018.svg

subašić ih je dotukao

Danci se ekspresno vratili kući pa bježali od svojih navijača

Bionic
Reading

Iznevjerili smo našeg golmana Kaspera Schmeichela. Obranio je čak tri penala, morali smo to iskoristiti, kazao je nakon ispadanja od Hrvatske u osmini finala SP-a i povratka u domovinu danski veznjak Christian Eriksen...

Danska je nogometna reprezentacija odmah nakon ispadanja od Hrvatske u osmini finala spakirala kofere i krenula put Kopenhagena. Šokantan poraz nakon jedanaesteraca ostavio je traga na igračima, koliko su potreseni najbolje govori i činjenica da su po dolasku u domovinu izbjegli susret s većinom predstavnika medija i navijača koji su ih došli pozdraviti.

Tek je najbolji danski nogometaš, veznjak Tottenhama Christian Eriksen smogao snage progovoriti koju pametnu. No, nije ni njemu bilo do nekih velikih analiza.

'Kada vam golman obrani tri kaznena udarca, onda morate pobijediti. Nažalost, i mi smo promašili triput, a ja sam bio među onima koji nije uspio zabiti', kazao je Eriksen i priznao:

  • +46
SP u nogometu, osmina finala: Hrvatska - Danska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Taj penal će me progoniti cijeli život, proživljavat ću ga često u snovima.'

Danci su po dolasku izbjegavali novinare, a na zračnoj luci Kastrup okupilo se i 200 navijača koje su također vještim 'driblingom' izbjegli. Eriksen? On je imao razloga za radost, u Kopenhagenu ga je čekala supruga Sabrina i novorođeni sin. Uz njih će lakše preboljeti poraz od Hrvatske. No, Danijela Subašića će pamtiti. Još dugo...