DANAS OD 13 SATI

Dalićeve igrače na treningu posjetila skupina hrvatskih trenera, a domaćini na semaforu pokazali rezultat koji bi ih oduševio

16.11.2022 u 09:20

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija ove srijede od 13 sati igra jedinu provjernu utakmicu uoči svjetskog prvenstva. Suparnik Dalićevoj vrsti bit će selekcija Saudijske Arabije, koja se također priprema za nastup na Mundijalu

Trening Vatrenih u Rijadu posjetili su hrvatski nogometni stručnjaci koji rade u Saudijskoj Arabiji, stoji na web stranici HNS-a.

Sunarodnjacima u Rijadu obradovala se mnogobrojna kolonija saudijskoga prvoligaša Al Nassra, koju su činili tehnički direktor Goran Vučević, direktor metodologije i trener U-19 momčadi Dinko Jeličić, pomoćni trener Ivan Matić, analitičar Bojan Šestan, kondicijski trener Ivan Perasović, trener U-17 momčadi Dino Babić, trener U-15 momčadi Džemal Adilji, trener U-13 momčadi Mate Eterović i trener U-11 momčadi Mario Kutlešić.

Trening Vatrenih u Rijadu nije propustio niti bivši dugogodišnji izbornik hrvatske futsalske reprezentacije Mato Stanković, koji je izbornik ženske futsalske reprezentacije Saudijske Arabije.

Inače, domaćini su, osim što su promijenili stadion odigravanja ali i termin utakmice, u utorak su isprobali i semafor.

Naravno, rezultat koji su postavili posve je logičan, odnosno početnih 0:0, ali sigurni smo da tako i završi da domaćini ne bi imali ništa protiv. Taj remi protiv svjetskih vice-prvaka i njima bi bio razlog za dizanje samopouzdanja.

Hrvatska u u srijedu u 13 sati igra zadnju pripremnu utakmicu uoči SP-a protiv Saudijske Arabije.

  • +34
Trening hrvatske nogometne reprezentacije u Rijadu Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX