FIFA_SP_2018.svg

dobre vijesti iz adlera

Dalić odahnuo: Ivan Strinić odradio trening, Mateo Kovačić radio po posebnom programu

Bionic
Reading

Vrijeme je ove srijede bilo puno naklonjenije hrvatskim reprezentativcima. Nakon jutarnje kiše, popodne padalina nije bilo, a predvečer se čak i razvedrilo, pa je nestala i teška sparina

Još su dva treninga ostala izborniku Daliću do subotnjeg četvrtfinalnog ogleda protiv Rusije. Ono što je svakako najvažnija vijest, da se u srijedu suigračima pridružio Ivan Strinić, koji je u okršaju protiv danske dobio nezgodan udarac te je umjesto njega na teren izašao Josip Pivarić.

Zbog svega toga, Strinić je propustio prvi trening, u utorak, u Adleru, gdje se hrvatska reprezentacija priprema za taj ogled protiv domaćina.

No, u srijedu je lijevi bočni ipak odrađivao treninge, a bio je na djelu terena gdje su vježbali Modrić, Lovren, Perišić...

  • +23
Jutarnji trening hrvatske nogometne reprezentacije Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Nažalost, drugi ozlijeđni, Mateo Kovačić, koji je nezgodno pao na rame, i dalje je trenirao samostalno. Nizao je krugove oko terena, a prema informacijama koje stižu, Dalić ga čeka za ogled protiv Rusije.

Kovačić, hvala Bogu, nema težih posljedica, no bol u ramenu zasad mu ne dopušta kontakte ili moguće sudare, pa zasad još vježba po posebnom programu.