ZVONIMIR ŠARLIJA

Čuvar Hajduka nakon pobjede u derbiju: Ovi ljudi...

02.10.2023 u 08:06

Bionic
Reading

Hajduk je u derbiju 10. kola SuperSport HNL-a pobijedio Dinamo 1:0, a jedan od boljih igrača Bijelih ponovno je bio stoper Zvonimir Šarlija.

Ponovno je obrana Bijelih odigrala sjajnu utakmicu, ovaj put su u najvećem derbiju hrvatskog sporta hajdukovci ostavili Dinamo bez prave prilike.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Velike zasluge ima stoperski par Zvonimir Šarlija i Filip Uremović koji su svojim postavljanjem i dirigiranjem cijeloj momčadi dali dodatni impuls prema drugoj pobjedi Bijelih u ogledu sa Zagrepčanima.

'Presretni smo, svi smo ovo priželjkivali i radili smo jako ovaj tjedan za ovu utakmicu. Bilo nam je stalo da ovim ljudima damo pobjedu i zbog nevjerojatne brojke članstva, oko njihove posjete cijelu godinu. Mislim da su navijači, mi kao momčad i cijeli klub zaslužili ovu pobjedu. Moramo ovako nastaviti i misliti na utakmicu s Rijekom na Rujevici. Ovo je nešto što nas gura naprijed zbog odgovornosti prema navijačima koji žive s nama za klub, kroz svaki trening i utakmicu. U Europi su rijetki ovakvi klubovi i vjerujem da će nastaviti biti uz nas kao do sada', rekao je presretni Šarlija nakon slavlja Bijelih pred prepunim poljudskim auditorijem.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Nakon poraza Splićana od Istre i Gorice bio je pun samokritike naglašavajući kako je Hajduk velik klub i kako se takve stvari ne smiju događati. Svojim je stavom sigurno pomogao ekipi da se vrati na pobjedničke staze u velikom stilu.

Standings provided by Sofascore

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +10
SuperSport HNL, 10.kolo: Hajduk - Dinamo, 1.10.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic
Torcida - scenografija, Hajduk - Dinamo, 1.10.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL