IPAK OSTAJE?

Cufré: Čekam razgovor o novom ugovoru

05.05.2011 u 08:45

Bionic
Reading

Argentinac Leandro Cufré želio bi ostati u Maksimiru, no želi ugovor na dvije godine, a plavi bi mu ponudili jednogodišnji

Čudesno raspoložen Leandro Cufré izišao je iz svlačionice plavih i sjeo u svojeg "fiću" monegaške registracije, ali kapetan plavih, barem je to bio u Šibeniku, nije bježao od mikrofona.

'Šibenik? Dinamo je igrao katastrofalno. A mene je trener odmah s bočne pozicije prebacio u sredinu', nasmijavši se prokomentirao je Cufré i svoju lošu igru u prvih 15-ak šibenskih minuta.

Nije bio ništa manje dobre volje na pitanje o navodnom odlasku iz Dinama (Zar je gotovo, odlazite iz Dinama?). Prvo se samo nasmiješio i slegnuo ramenima.

'Ne znam još ništa. Čekam. Klub mi još nije ponudio novi ugovor. Čekam razgovor sa Zoranom Mamićem', otkrio je na sve boljem hrvatskom.

'Ako i ne ostanem u Dinamu, neću se vratiti u Argentinu, ostat ću u Europi', zaključio je Argentinac.

Koliko znamo, Leandro želi ostati u Dinamu, ali želi ugovor na dvije godine, a plavi bi s njime potpisali na godinu dana, nisu sigurni može li Cufré, koji će za četiri dana napuniti 33 godine, igrati još dvije sezone.

I on je svjestan da, ostane li godinu dana, teško može naći angažman nakon toga, sad bi još i mogao. A onda će trebati dogovoriti i plaću. No, ipak je prva i glavna tema duljina ugovora. I da je Halilhodžić kojim slučajem otišao, navodno ni Cufré ne bi tada želio ostati.