'VJEČNA LJUBAV'

Cruyff: Mourinho je lud i treba mu obući košulju!

25.08.2012 u 13:41

Bionic
Reading

Legendarni Johan Cruyff, koji je i nosio dres ali i bio trener Barcelone, ni ovog puta nije ostao 'hladan' na Mourinhove izjave

Naime, trener Cruyffu mrskog Reala, Jose Mourinho, nedavno je izjavio da bi bilo bolje da ga zovu 'jedinstveni' nego 'specijalni' jer je osvojio naslove prvaka u tri najjače nogometne lige (Engleska, Italija, Španjolska), a uz to i naslov u Portugalu te Kup UEFA i Ligu prvaka.

Ipak, Cruyffa očito ti uspjesi nisu previše impresionirali pa je Portugalcu poručio:

'Jose ništa nije postigao kao nogometaš, a sada ima nešto s čim se ponosi. Istina, on je 'jedini' i 'jedinstveni', ali u tome da toliko hvali sam svoje uspjehe. Mourinho je toliko lud da mu je potrebna košulja', nije se mogao suzdržati Cruyff, koji ne bira riječi kada treba nekoga izvrijeđati.

Njegove su riječi vrlo brzo obišle svijet, stigle su i osude, pa se Nizozemac pokušao ispričati, odnosno svoje izjave nazvati - šaljivima. Međutim, bez obzira na to što mislili o Mourinhu, rezultati koje je napravio vrlo su respektabilni i ne zaslužuju ovakve komentare, pa ni od velikog Cruyffa koji na ovaj način ispada - ljubomoran.